Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Street Food Eventyr og Erlend Osnes’ Standup-Show i Perfekt Harmoni

24. oktober 18:00 22:00

«En Kveld Full av Smaksrik Street Food, Drikke og Komisk Show med Erlend Osnes!»

Bli med oss på en uforglemmelig kveld fylt med gastronomisk nytelse og hysteriske latteranfall! Vi kombinerer de beste delene av gatekost og stand-up comedy for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Vi starter kvelden med et utvalg av fristende street food-retter som tar deg med på en smakfull reise rundt om i verden. Fra pasta på ekte italiensk vis, Asian Style Sandwiches til tradisjonsrik mat fra Øst-Europa – vi har et bredt spekter av kulinariske godbiter som vil tilfredsstille enhver smaksløk.

Mens du nyter den deilige maten, kan du også slappe av med et glass av din favorittdrikk. Vår bar vil tilby et variert utvalg av forfriskende drikkevarer som passer perfekt til street food-opplevelsen.

Etter at smaksløkene er blitt behørig bortskjemt, er det på tide å la latteren ta over scenen. Erlend Osnes, en av landets mest talentfulle stand-up komikere, vil underholde deg med sitt skarpe og komiske sinn. Med sin unike humor og sjarm vil han garantert få lattermusklene dine til å jobbe på høygir.

Dette er en kveld skreddersydd for mat- og humor-elskere. Kom alene, med venner eller kolleger, og nyt en minneverdig kveld med god mat, drikke og latter.

Bestill billetter nå for å sikre deg en plass på denne fantastiske kombinasjonen av street food-fest og Erlend Osnes’ komiske show. Vi lover deg en kveld fylt med smil, latter og uforglemmelige øyeblikk!

Dette er inkludert i prisen

  • Stand-UP show med Erlend Osnes
  • Street food (Olavstorget)

Erlend Osnes er endelig tilbake på scenen!

Kjærleik er hans tredje standupshow og denne gangen er det som tittelen sier, kjærligheten det skal vitses om.

Kjærlighet spenner seg fra røde roser på en date til krangel om en brødrister ved et brudd, fra samliv til singelliv, fra likestilling til forskjellsbehandling og kjærlighet for seg selv og for andre.

Nå er en av Norges beste historiefortellere tilbake i kjent stil, helt uten filter og med nord-norske gloser!

Velkommen på show.

Fem kjøkken – ett møtested

Olavstorget samler gode smaksopplevelser for deg. Nyt god mat og drikke fra alle våre fem konseptkjøkken. Besøk oss før, under, etter og utenom dine kultur- og konsertopplevelser. Finn en plass på vårt grønne torg midt i Olavshallen – hele uken, hele året.

Olavstorget kan friste med gode drikkeopplevelser enten du skal kjøre hjem eller ikke. Ni øl på tapp, og et stort utvalg alkoholfritt til maten. Cocktailmenyen byr på gamle klassikere og nye utfordrere. Og alt er som gode opplevelser flest – skapt for å deles!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Stand-UP
kr 399.00
Ubegrenset
Stand-UP+Streetfood
kr 699.00
5 tilgjengelig
Kjøpmannsgata 73
Trondheim, 7010 Norge
+ Google-kart
73 80 30 00
View Sted Website