Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ALIS middag på Gubalari med omvisning i kunsthuset K-U-K

21. oktober 2023 19:00 23:00

Gubalari! – En kulinarisk reise inspirert av Ingrid Espelid Hovig

Gubalari tar deg med på en unik restaurantopplevelse der vi hedrer matarven til den legendariske Ingrid Espelid Hovig. Vi tar ikke snarveier, men vi lar oss inspirere av over 300 episoder av Fjernsynskjøkkenet og Ingrids kulinariske arv.

PIONER INNEN MATTRENDER
Ingrid var en pioner innen mattrender, og vi vil videreføre hennes banebrytende arbeid. På Gubalari vil vi trollbinde deg med en kulinarisk reise som henter det beste fra de siste fem tiårene.

OPPLEVELSE
Restaurant opplevelsen begynner med en forfriskende aperitiff og en omvisning i det fantastiske kunsthuset K-U-K. Deretter venter en utsøkt 3-retters middag. Vår meny blir satt sammen daglig basert på de ferskeste råvarene tilgjengelig på markedet, slik at hver rett blir en spennende overraskelse når du ankommer.

Vårt kjøkken er dedikert til å levere en smakfull opplevelse, der vi kombinerer tradisjonelle teknikker med innovative tilnærminger. Fra en deilig kjøttrett som forrett, til en fiskerett som hovedrett, og en fristende dessert som avslutning – hver tallerken er nøye utformet for å glede dine sanser og etterlate deg med en uforglemmelig smaksopplevelse.

Gubalari er dedikert til å bevare arven etter Ingrid Espelid Hovig, og vi er stolte av å presentere deg med en matopplevelse som ærer hennes kulinariske visjon. Bli med oss på en kulinarisk reise gjennom tidene, der vi bringer fortiden til livet gjennom vår egen tolkning av Ingrids inspirasjon.


Reserver din plass hos Gubalari i dag, og la oss ta deg med på en
uforglemmelig smaksreise som feirer Ingrids kulinariske arv.

Dette er inkludert i prisen:

  • Omvisning i Kunsthuset K-U-K
  • Aperitiff
  • 3-retters middag
  • Drikkepakke (med og uten alkohol).

K-U-K – Kjøpmannsgata Ung Kunst er en gave.

Fra billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen, til Trondheim, til kunsten og til folket.

Billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen har i en årrekke drømt om å skape et utstillingssted med fokus på yngre kunstnerskap. Da Killi-Olsen kjøpte Kjøpmannsgata 36/38 i 2017, var det en gammel branntomt med eldre bygninger. Her ville han bygge Trondheims mest attraktive møteplass for kunst og kultur, og høsten 2021 åpnet endelig dørene til K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst.

Kunsthuset har på kort tid etablert seg som en viktig kulturinstitusjon i Trondheim og Norge. Kunsthuset treffer både bredt og smalt, med plass til både etablerte og mindre etablerte kunstnere. Aller mest plass har de yngre kunstnerskapene fått.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Kjøpmannsgata 38
Trondheim, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside