Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli med på Nidaroskongressens høydepunkt! «FESTMIDDAGEN»

26. oktober 2023 19:00 23:30

Bli med på Nidaroskongressens høydepunkt: En uforglemmelig festmiddag med en fantastisk 3-retters meny og en eksklusiv drikkepakke!


Vi inviterer deg til en kveld med enestående musikk og fengende rytmer fra det utrolige bandet «Thousand Island».

«Thousand Island» er det ultimate coverbandet som spiller pop-, soul-, disco- og rockeklassikere som tar deg med på en musikalsk reise fra sekstitallet til dagens hitlister. Du vil bli bergtatt av deres unike kombinasjon av groove og sjarm. Dette bandet er rett og slett uimotståelig!

Festmiddagen vil få deg til å ønske å danse, og du vil ikke kunne motstå rytmene som «Thousand Island» skaper. Ta med danseskoene, rockefoten og til og med hofteprotesene hvis du må – for dette blir en fest du ikke vil gå glipp av!

Bandet består av ekstraordinære talenter som Hanne Løberg, Karina Nybø, Maria Kollsete, Ragnvald Borten, Helge Warholm, Ole Kristian Øye, Daniel Elide og Torfinn Borkhus. Deres samspill og energi vil fylle rommet og gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Så bli med oss på Nidaroskongressens høydepunkt: Festmiddagen! Nyt en deilig 3-retters middag, inkludert en forfriskende aperitiff og en spennende drikkepakke. La «Thousand Island» ta deg med på en musikalsk reise, og skap minner sammen med kolleger og venner på denne spektakulære kvelden.

Bestill billetter nå og vær klar til å nyte en festkveld fylt med god mat, fantastisk musikk og uforglemmelig underholdning. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Dette er inkludert i prisen:

  • Aperitif til velkomstdrink
  • 3-retters middag
  • Drikkepakke til maten (med og uten alkohol)
  • Konsert med bandet «Thousand Island»

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Kjøpmannsgata 73
Trondheim, 7010 Norge
+ Google-kart
73 80 30 00
Vis Sted nettside