Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Get Together with Ganges: En Musikkfest på Vinbaren i Britannia under Nidaroskongressen!»

23. oktober 2023 19:00 23:30


Bli med på en uforglemmelig kveld fylt med musikk, latter og gode vibber på Nidaroskongressens eksklusive Get Together-arrangement på Vinbaren i Britannia!


Vi er stolte av å presentere den talentfulle freelance musikeren og låtskriveren Ganges, som har vært på farten i hele 18 år med Rikskonsertene.

Ganges er en ekte musikalsk guru som har opparbeidet seg et imponerende rykte med sin utrolige stemme og fantastiske låtskrivingsevner. Han har reist land og strand rundt og spredt musikkglede til publikum overalt. I kveld vil han gi oss en unik opplevelse ved å fremføre sine favoritt coverlåter, fra ikoniske artister som Bowie til Beatles.

Bli med oss og nyt den herlige stemningen som fyller rommet når Ganges entrer scenen. Han vil trollbinde oss med sin lidenskapelige tolkning av disse tidløse klassikerne. Du vil bli trukket inn i en verden av minner og følelser, mens du synger med og danser til de velkjente melodiene.

Vinbaren i Britannia er den perfekte settingen for denne eksklusive begivenheten. Den elegante atmosfæren og de delikate smakene fra vinbar-menyen vil komplementere musikken på en måte som bare forsterker opplevelsen. Du vil få muligheten til å slappe av og nyte kvelden i godt selskap, omgitt av likesinnede musikkelskere.

Bli med på Nidaroskongressens Get Together på Vinbaren i Britannia, og la Ganges ta deg med på en musikalsk reise du sent vil glemme. Festkvelden er nær, så sikre deg billetter nå og bli med på en kveld fylt med god musikk, glede og uforglemmelige øyeblikk. Vi gleder oss til å se deg der!

Vinbaren

Vinbaren er vår rikholdige vinbar i Trondheim med 10.000 flasker vin fra hele verden. Midt i Trondheim finner du viner som ikke finnes på det åpne markedet, i tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av viner i alle prisklasser på glass.

Vinbaren er en interaktive vinkjeller og bar, med lekne fagfolk som aktivt forteller og deler av sin lidenskap og kunnskap. Her er alt mulig, enten du vil ha et «enkelt», kjapt glass vin, eller noe mer spesielt – vil du finne frem til din favoritt i vårt vin-på-glass-kart.

Uavhengig av kunnskap og ønske, skal det være enkelt å navigere i dine valgmuligheter. Som en av Norges mest unike spesialbarer, har Vinbaren en ny og fantastisk cocktailmeny, inspirert av elementer fra vinverdenen; hva med en Krug Old Fashioned eller Vinbarens Bellini?

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Dronningensgate 5
Trondheim, 7011 Norge
+ Google-kart
738 00 800
Vis Sted nettside