Foredragsholder

Kjære foredragsholder ved Nidaroskongressen 2023

Takk for at du har sagt deg villig til å bidra ved høstens kongress 21.-27. oktober. Her kommer en del praktiske opplysninger

Registrering som foredragsholder
Alle må registrere seg på denne siden og fylle ut de opplysninger vi ber om der. Dette er helt nødvendig for at vi skal ha oversikt over behov for overnatting, lunsjer og å kunne betale ut honorar.

Foredragsholderne får ved behov gratis lunsjbillett den dagen de har foredrag, lunsjbillettene blir tilgjengelig under Min konto før kongressen.

Ønsker du å delta på sosiale arrangement kan billettene bestilles på nettsiden, men disse må da betales på vanlig vis.

Velkommen til Nidaroskongressen 2023Steg 1: Opprett ny bruker ved å gå inn på Min konto, fyll inn din e-post adresse, velg «Foredragsholder» under Hvem er du? og trykk Registrer.Steg 2: Nidaroskongressen dekker overnatting for foredragsholdere som har behov for overnatting på Royal Garden.»  Gå inn på siden Hotell/Overnatting for å booke overnatting.

Steg 3: Fyll ut vedlagt skjema – Må fylles ut innen 01.09.23

Du må være logget inn for å sende inn skjemaet.

Reise og opphold


Vi har avtale med reisebyrået BCD Travel. Foredragsholdere kan ta direkte kontakt med dem på tlf 21537733 eller e-post travel@bcdtravel.no.

Det er Pia og Eva der som kommer til å håndtere bookingene, så merk e-postene med Att: Pia og Eva.
Hvis du bestiller reise slik, går regningen direkte til Nidaroskongressen, og du slipper å legge ut for reisen/sende reiseregning i etterkant.

Kurslokaler og tekniske hjelpemiddel


Kursene blir plassert i lokaler alt etter antall påmeldte, enten ved Royal Garden eller Scandic Nidelven, noen få også på Britannia. Fra ca 1. oktober kan du se dette på vår hjemmeside. Det er viktig at du har god kommunikasjon med din kursleder.

Standard på kurslokaler er PC og projektor. Behov for evt. annet utstyr må tas opp med oss seinest 14 dager før kongressen starter.

Honorering og kursbevis

Allmennleger som ønsker å delta på kurs/få kursbevis, får ved foredrag over 30 min dekket kursavgiften den dagen de har forelesningen, på betingelse av at de sender reiseregning til Legeforeningens fond. Nidaroskongressen dekker lunsj og overnatting til alle foredragsholdere som trenger dette. Hvis de som har behov for kurspoeng sender reiseregningen til oss, så må de også betale kursavgiften denne dagen, inkl. dagpakken. For slike situasjoner er det bedre å sende e-post direkte til lena.ervik@nidaroskongressen.no for påmelding, ikke påmelding på hjemmesiden som foredragsholder.

Du kan velge å sende Nidaroskongressen faktura på eget firma – men da må du ha et firma for kursvirksomhet (det holder ikke å være enkeltpersonforetak som lege).

Honorarskjema, reiseregninger, timelister osv må leveres inn før 01.12.2023 for at du skal få utbetalt dette.

Evt avlysning av kurs

Ca 15. sept vil vi ha oversikt over hvor mange som er påmeldt hvert kurs. Hvis noen kurs har svært få påmeldte, kan kurset bli avlyst. Foredragsholdere får da beskjed innen 20. september.

Til slutt minner vi om at ved alle kurs som gir tellende kurspoeng (slik alle våre kurs gir) skal etter Legeforeningens regelverk foredragsholderne være helt ubundet av avtaler eller andre relasjoner med legemiddelindustrien eller andre foretak som har forretningsmessige interesser overfor legene. Hvis slike relasjoner evt. eksisterer ber vi at du må melde fra om dette snarest slik at vi evt. kan forelegge dette for Legeforeningen.

Skulle det være noe uklart må du ta direkte kontakt med Lena Ervik, lena.ervik@nidaroskongressen.no