Get together på Jonathan Grill

21. oktober @ 19:00

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning.

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesialimporterte japanske bordgriller.

Informasjon og billetter

Lunsj på To Rom og Kjøkken

22.-24. oktober @ 12:00

Tirsdag, onsdag og torsdag i kongressuka har du mulighet til å innta lunsj på den flotte restauranten To Rom og Kjøkken.

Restauranten legger stor vekt på trønderske råvarer tilberedt på middelhavs vis.

Det er 4 min. gangavstand til restauranten, møt opp utenfor Royal Garden Hotel kl 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakken.

Merk: Billetter må bestilles per dag. Altså vil dere spise lunsj her både tirsdag, onsdag og torsdag må dere bestille 3 billetter – en for hver dag.

Lunsj på Britannia

22.-24. oktober @ 12:00

Velkommen til lunsjbuffet ved Palmehavens delikate lunchbord.Et utvalg av varme retter, en smakfull salatbuffet og nydelige søtsaker.

4 min gangavstand fra Royal Garden. Møt opp utenfor hotellet kl 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakken.

Merk: Billetter må bestilles per dag. Altså vil dere spise lunsj her både tirsdag, onsdag og torsdag må dere bestille 3 billetter – en for hver dag.

Stand-up med Lars Berrum & Street food

22. oktober @ 20:30

Lars beskrives som en av de mest innovative standupkomikerne vi har i Norge. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum også setter umåtelig stor pris på. Han pusher standupformatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk standupscene.

Informasjon og billetter

Middag i Palmehaven

23. oktober @ 19:00

Sulten etter vinsmaking? Ta deg en tur innom Palmehaven.

Menyen er basert på sesongens beste råvarer, befestet i klassisk kokkekunst og med inspirasjon fra historiske menyer og fra den store verden.

Velkommen til tradisjon, inspirasjon og innovasjon.

Informasjon og billetter

UKA 19 - VI INVITERER TIL REVY

23. oktober @ 18:00

StudenterUKA i Trondheim – Norge største kulturfestival.

Arrangert for første gang i 1917. Etter det har den tradisjonsrike festivalen blitt arrangert annethvert år. Siden starten har UKA vokst fra å være en liten festival med revy som det eneste på programmet, til en festival med stor spennvidde for et bredt publikum, der revyen fortsatt er hjertet. Vi har forhåndsbestilt 50 billetter til forestillingen onsdag 23. oktober. Klokkelsett kommer.

Informasjon og billetter

Festmiddag

24. oktober @ 19:00

Nydelig 3-retters middag serveres med kongressens egen eminente kunstnervin -og prisene er subsidierte.

Kle på dere finstasen. Her vil toastmaster og stand-up komiker Ronny Torsteinsen geleide oss gjennom bl.a. prisutdelinger og det vil bli musikalske innslag ved Hans Bollandsås.

Etter middag byr vi opp til dans med et hemmelig band. Vi lover at det blir stemning. Bandet er allerede testet av komiteen;-)

Informasjon og billetter