Sosiale arrangement

[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»1540″ media_width_percent=»100″ alignment=»center»][/vc_column][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]Get together på Jonathan Grill[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]21. oktober @ 19:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning.

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesialimporterte japanske bordgriller.[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fget-together%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»1542″ media_width_percent=»100″ alignment=»center»][/vc_column][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]Lunsj på To Rom og Kjøkken[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]22.-24. oktober @ 12:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]Tirsdag, onsdag og torsdag i kongressuka har du mulighet til å innta lunsj på den flotte restauranten To Rom og Kjøkken.

Restauranten legger stor vekt på trønderske råvarer tilberedt på middelhavs vis.

Det er 4 min. gangavstand til restauranten, møt opp utenfor Royal Garden Hotel kl 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakken.

Merk: Billetter må bestilles per dag. Altså vil dere spise lunsj her både tirsdag, onsdag og torsdag må dere bestille 3 billetter – en for hver dag.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fto-rom-og-kjokken-tirsdag-22-oktober%2F|||»]Tirsdag 22/10[/vc_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fto-rom-og-kjokken-onsdag-23-oktober%2F|||»]Onsdag 23/10[/vc_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fto-rom-og-kjokken-torsdag-24-oktober%2F|||»]Torsdag 24/10[/vc_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»1541″ media_width_percent=»100″ alignment=»center»][/vc_column][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]Lunsj på Britannia[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]22.-24. oktober @ 12:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]Velkommen til lunsjbuffet ved Palmehavens delikate lunchbord.Et utvalg av varme retter, en smakfull salatbuffet og nydelige søtsaker.

4 min gangavstand fra Royal Garden. Møt opp utenfor hotellet kl 12.05. Ingen ekstra betaling utover dagpakken.

Merk: Billetter må bestilles per dag. Altså vil dere spise lunsj her både tirsdag, onsdag og torsdag må dere bestille 3 billetter – en for hver dag.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fute-til-lunsj-tirsdag-22-oktober%2F|||»]Tirsdag 22/10[/vc_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fute-til-lunsj-onsdag-23-oktober%2F|||»]Onsdag 23/10[/vc_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fute-til-lunsj-torsdag-24-oktober%2F|||»]Torsdag 24/10[/vc_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_percent=»100″ shift_y=»0″ z_index=»0″ el_class=»stand-up-wrapper»][vc_column width=»1/2″][vc_custom_heading]Stand-up med Lars Berrum & Street food[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]22. oktober @ 20:30[/vc_custom_heading][vc_column_text]Lars beskrives som en av de mest innovative standupkomikerne vi har i Norge. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum også setter umåtelig stor pris på. Han pusher standupformatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk standupscene.[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fstand-up-med-lars-berrum%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][vc_column width=»1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ equal_height=»yes» gutter_size=»3″ column_width_percent=»100″ shift_y=»0″ z_index=»0″ el_class=»social-vertical-flex»][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading]Alis Middag[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]21. oktober @ 19:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]For grunnkursdeltakere og andre under spesialistutdanning. Dette er en uformell mingle-og-bli-kjent-kveld uten noe fastsatt program annet at e representant fra AF og en fra kongresskomiteen blir til stede med kort orientering.[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Falis-middag%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading]Vinsmaking[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]23. oktober @ 18:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]Under denne vinsmakingen vil vår vinkelner gi deg en innføring i verdens mest utbredte vindruer; deres særegenhet, smaksprofil og ikke minst litt om hva disse kan nytes til.

[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fvinsmaking-verdens-mest-populaere-vindruer%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading]Champagnesmaking[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]23. oktober @ 19:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]I drink Champagne when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and drink it when I am. Otherwise, I never touch it – unless I’m thirsty.[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fchampagnesmaking-prosecco-cava-sekt-sparkling-cremant-og-champagne%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»19370″ media_width_percent=»100″][/vc_column][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]Middag i Palmehaven[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]23. oktober @ 19:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]

Sulten etter vinsmaking? Ta deg en tur innom Palmehaven.

Menyen er basert på sesongens beste råvarer, befestet i klassisk kokkekunst og med inspirasjon fra historiske menyer og fra den store verden.

Velkommen til tradisjon, inspirasjon og innovasjon.

[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fmiddagpalmehaven|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]UKA 19 – VI INVITERER TIL REVY[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]23. oktober @ 18:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]

StudenterUKA i Trondheim – Norge største kulturfestival.

Arrangert for første gang i 1917. Etter det har den tradisjonsrike festivalen blitt arrangert annethvert år. Siden starten har UKA vokst fra å være en liten festival med revy som det eneste på programmet, til en festival med stor spennvidde for et bredt publikum, der revyen fortsatt er hjertet. Vi har forhåndsbestilt 50 billetter til forestillingen onsdag 23. oktober. Klokkelsett kommer.

[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Fuka-19%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»19398″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»1574″ media_width_percent=»100″][/vc_column][vc_column column_width_percent=»100″ position_vertical=»middle» overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ width=»1/2″][vc_custom_heading]Festmiddag[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=»h4″ text_size=»h4″]24. oktober @ 19:00[/vc_custom_heading][vc_column_text]

Nydelig 3-retters middag serveres med kongressens egen eminente kunstnervin -og prisene er subsidierte.

Kle på dere finstasen. Her vil toastmaster og stand-up komiker Ronny Torsteinsen geleide oss gjennom bl.a. prisutdelinger og det vil bli musikalske innslag ved Hans Bollandsås.

Etter middag byr vi opp til dans med et hemmelig band. Vi lover at det blir stemning. Bandet er allerede testet av komiteen;-)

[/vc_column_text][vc_button button_color=»color-139177″ border_width=»0″ link=»url:%2Fevent%2Ffestmiddag%2F|||»]Informasjon og billetter[/vc_button][/vc_column][/vc_row]