Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Badstuøkt med DJ – Din ultimate avkobling etter kursdagen!»

25. oktober 2023 18:30 21:00

Velkommen til badstuøkt med DJ, der byens beste DJ kommer for å spille i storbadstua Árdna!

Vi fyrer opp badstua, så du kan nyte god musikk og behagelige temperaturer og flotte omgivelser.

I storbadstua Árdna skal vi fyre pp både temperaturen og stemningen med en av byens beste DJ. Her kan du roe ned etter en hektisk kursdag og bare nyte god musikk i vakre omgivelser. Badstua har egen bar og lounge, en kapasitet på ca 100 stk og temperaturen varierer fra 55-65 grader.

Árdna ligger plassert på HAVET på Nyhavna med utsikt over Trondheimsfjorden. Der badstua og kaia ligger, var det badestrand før industrien kom. Finkornet sand ble fraktet ned Nidelven og samlet seg på Nyhavna i området, som ble kalt Floridakysten på grunn av de flotte badeforholdene. Vi håper å bringe tilbake strandfølelsen med strandklubb i Árdna – som kan kombineres med stupeflåta og de andre bademulighetene HAVET og Nyhavna har å by på.

Litt praktisk info:

Garderobe finnes på blåhuset, døren til høyre for hovedinngangen. Der er det bare å skifte klær og legge sakene sine i en grønn bag som dere kan ta med over til Árdna. Hvis dere ikke har med håndkle, kan dere låne et her for 50 kr.

Det er også mulig å kjøpe hengelås til bagen for 60 kr. Det vil være bemanning i baren, så det er mulig å kjøpe både alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Vann fås også ved baren, det er viktig å få i seg. 🙂 Nederst i badstuen ligger temperaturen på ca. 40 grader, og øverst ca. 90. Vi anbefaler å ta med flip-flops eller lignende. Hvis dere ønsker å ta et bad, er det kort vei ned til stupeflåten.

Om Havet

HAVET er en kulturarena på Nyhavna, en bydel full av utøvende kunst og kultur.

Vi ønsker å skape et unikt samfunns og bydelshus på Nyhavna som har et varmt bankende hjerte. Et stopp for en kopp kaffe, et sted hvor du kan møte fjorden, kanskje dele en badstue eller et havbad med venner, spise et godt måltid eller oppleve et teaterstykke eller konsert.

Vi overtok nøklene fra Trondheim Havn i februar 2021. Parallelt med bygge og transformasjonsprosessen har vi gjennomført mange arrangementer. Dette har vi gjort for å lære stedet å kjenne men også får å få kunnskap og erfaringer om funksjoner en kulturarena på kaikanten har behov for.

Mye er allerede på plass, noe skal ferdigstilles til sommeren og noen prosjekter har lengre perspektiv. Bilder under viser hvordan det var da vi vinteren 2021 overtok nøklene til skuret. Hvor vi har kommet per idag og hvilke arena vi drømmer om å ferdigstille i løpet av 2023.

Vi jobber for øyeblikket med felleskjøkken på HAVET som skal følge samfunnshusmodellen. Du kan lese mer om dette HER.

Det er mange som har trodd på prosjektet og som vi ønsker å takke. Et lite steinkast unna HAVET ligger naboen Dora. Da vi la frem våre visjoner til ledelsen hos Dora Eiendom gikk det ikke lang tid før de gikk inn som bidragsyter. Dora hjalp oss i gang. Skuret 53 ble rehabilitert og transformert fra skur til kultur gjennom 2021/2021 med tilskudd Dora, Trøndelag Fylkeskommune og Trondheim Kommune.

Det tidligere lagerbygget, Skur 53 eies av Nyhavna Utvikling som igjen eies av Trondheim Kommune og Trondheim Havn. Kommunen tilskudd var øremerket oppgradering av infrastruktur i selve bygget slik at vi kunne tilrettelegge for helårsdrift (strøm, vann, avløp, universell utforming). Fylkeskommunen har gitt tilskudd til rehabilitering, infrastruktur og oppføring av nye innlegg og bygg for en realisering av en kulturarena for hele regionen.

Scenerommet Djupet (kapasitet 1000) ble realisert med tilskudd fra Kulturrådet og utstyrt med teknikk fra Kulturrom.

En annen nabo, Koteng har bidratt til scenerommet og arrangementslokalet Langhuset. Langhuset skal åpne 11. mai 2023 og vil ha en kapasitet på 350 mennesker. Langhuset er inspirert at vikingenes gildehall og den pyramideformede fiskehesjen gir rommet en følelse av en arktisk katedral. Kanskje en av byens fineste og mest spektakulære rom. De som lurer på hvorfor en fiskehesje er plassert på kaikanten, omringet av den monumentale arkitekturen fra andre verdenskrig. Les Johan Bojers “Den siste viking”. En av våre ambisjoner er å sette fokus på arven vi har fra kystkultur.

HAVET skulle i utgangspunktet være et 5 års prosjekt. Nå har Nyhavna Utvikling gitt grønt lys for at avtalen forlenges til ti år. Dette gir oss både et lengre perspektiv på investeringer og kulturelt program.

For oss, entusiaster og kulturentreprenører betyr et klapp på skuldra og tilskudd alt.

HAVET er første etappe i et stort byutviklingsprosjekt og vår ambisjon er å lage en unik kulturarena, et bydels og samfunnshus. Et prosjekt som kan inspirere og glede.

I store byutviklingsprosjekter kommer ofte møteplassen til slutt. I dette tilfellet er det omvendt. Det er et modig grep og godt tenkt av initiativtakerne som i 2020 utlyste en konkurranse om aktivisering i og rundt Skur 53, Trondheim Havn og Trondheim Kommune. Og, kanskje vil et møtested som HAVET være stedet hvor de gode diskusjoner kan oppstå og være stedet hvor en møtes over et måltid. Engasjement og kjærlighet kan skape en helt unik bydel. Vi skal bidra med vårt.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Strandveien 104
Trondheim, 7067 Norge
+ Google-kart
Trondheim
Vis Sted nettside