Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«UKErevyen: Norges største studentrevy siden 1913 – En uforglemmelig fest for Trondheims kulturliv!»

25. oktober 2023 17:00 19:00

Siden 1917 har UKA vært en feiring av kultur, kunst og fellesskap. Festivalen, som arrangeres annethvert år og varer i over tre uker, er et ekte festfyrværkeri med mer enn 200 ulike arrangementer og over 2000 dedikerte frivillige som jobber sammen for å skape magi.

Midt i denne kulturelle smeltedigelen finner du UKErevyen, Norges største studentrevy. Med røtter helt tilbake til 1913 har revyen vært en høydepunktet i Trondheims kulturliv. Forestillingen involverer rundt 200 talentfulle og engasjerte frivillige studenter, som setter sin sjel og kreativitet inn i å skrive, komponere og iscenesette en spektakulær forestilling.

UKErevyen er kjent for sin unike blanding av høy musikalsk, kunstnerisk og teknisk kvalitet. Fra fengende musikalske numre til imponerende scenografi og en historie som fenger publikum, leverer revyen en helhetlig og minneverdig forestilling. Du vil bli trollbundet av talentet og energien som utstråles fra scenen.

Gjennom å delta på UKErevyen får du ikke bare oppleve en enestående kulturell begivenhet, men du støtter også det fantastiske arbeidet til de frivillige studentene som er hjertet av revyen. Det er en sjanse til å bli en del av historien og oppleve den magiske atmosfæren som kun UKA kan skape.

Ikke gå glipp av dette ikoniske arrangementet under UKA, hvor Norges største kulturfestival går hånd i hånd med Norges største studentrevy. Sikre deg billettene dine i dag og opplev en uforglemmelig aften fylt med talent, latter og inspirasjon!

Dørene åpner kl. 17.00

Tab 2 content.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Elgeseter Gate 1
Trondheim, 7030 Norge
+ Google-kart
99 21 59 10
Vis Sted nettside